петък, 13 декември 2013 г.

Ciroza - Don't try to hide

  До вчера щом чуех думите Thrash metal и България в едно изречение, започвах да се хиля. Е Ciroza успяха да ми затвориха устата. Don't try to hide е топъл, топъл разпространява се като подарък с брой 13 на METAL HAMMER BULGARIA. Този албум би се харесал и би се нагодил най-добре с предпочитанията и вкусовете на най-заклетите фенове на класическия Thrash.
  Влиянията на групи като Exodus, Sepultura, Kreator. Албума е крайно техничен. С едно слушане, можете да си набавите дозата рифове и майсторски сола за една седмица напред. Може би едно от най-ценните качества на албума е, че не е разнообразен цялостно а самата структура на отделните песни е разнообразна и направена така, че да задържи вниманието на слушателя до последната нота. Вокалите на места напомнят на тези на Том Арая, но това не е никакъв проблем, точно обратното, говори за големите вокални умения на певеца на бандата Валери Генов. Както вече казах, Ciroza са Thrash metal група от Монтана, Създадени са в началото на 2002 година от вокала Валери. Ако питате мен най-големият недостатък на групата е, че до сега не са издавали. Музиката на бандата е страхотна и си определено си струва да се чуе.
  За финал искам да пожелая на момчетата да продължават да ни радват с подобна музика и както е казал поета "Цироза не е болест!Това са го измислили докторите,само за да накарат 'ората да спрат да пият".
Оценка: 8/10.
http://www.gifpal.com/image/spT2S4znqPG/

Няма коментари:

Публикуване на коментар