неделя, 14 април 2013 г.

Моралната деградация на българскията народ.

О неразумни юроде! Сещате се на кого е тази реплика нали? Пф не се сещате, но няма да ви кажа. Да дойде момент в който трябва да сме малко по-сериозни, абе да видим какво става в нашата кочина. В последно време в България се случват прекалено много, неща които дават повод за притеснение на младите хора. Под "млади хора" имам предвид тази част от групата която все още мисли и НЕ използва главата си само за дрънкане на глупости и обиди. Освен, че този път ще съм малко по-сериозен, мисля и да съм по-брутален.
 Колко от вас са виждали малки деца да се бият ожесточено, ами одраскани некролози, кифли и всякакви други тестени изделия да лежат по гробове, да сигурно никой от вас не е виждал снимка на която младежи показват среден пръст на велики българи, а ФОСТАТА дори не знаете какво е това. Да бе да! Повярвах ви! По принцип не гледам влогове, но този път се заинтригувах от един. Говоря за този:
Като цяло мисля, че момичето прави доста добри клипове, но да не се отплесвам. Изгледайте го и ще разберете за какво говоря. Не знам що за човек трябва да си за да смяташ, че е забавно да се пише ФОСТАТА. Знаете ли най-тъпото е, че във фейсбук групата на ФОСТАТА има честитка за 3-ти март и над нея пожеланието е написано правилно, хм... Може да прозвучи малко преувеличено, но замислете се как ще се почувстват онези българи които са изградили нашата държава, които са ни дали писменост(която сега не зачитаме) и които са се борили до смърт за свободата ни. Всички са много готини когато говорят неразбираемо и пишат още по-неразбираемо. Не, не са готини, жалки са. Жалки са и тези които дръзват да оскверняват гробове и некролози, а да не говорим колко са жалки тези които се хвалят с това. Мисля, че всичко това ще се промени(или по-скоро, може да се промени) тогава и само тогава, когато всички ние, хората на които им пука какво се случва в България започнем активно да се борим с простотията. Да вярно е, че борбата ще е безмилостно жестоко, но пък ще си заслужава. Не мисля, че правя някакъв вид пропаганда, казвам го защото искам да се презастраховам, просто ми писна да гледам навсякъде около нас пошлост и простотия. Не направих влог, защото има опасност да бъда твърде емоционален и нещата да излязат извън контрол.
 Като заключение ще добавя ФОСТАТА НА ФСИЧКИ ЖИАЛКИ ДОШИЦИ Е ПРУСТУТИИАТА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар